Praktijkgegevens

Meer informatie


Verhindering
Het is voor een huisartsenpraktijk vervelend als een patiënt niet op een afspraak verschijnt. Om het aantal niet-nagekomen afspraken te verminderen, is er een ‘wegblijf-tarief’. Als wij met u een afspraak hebben gemaakt dan rekenen we op uw komst. Mocht u verhinderd zijn, wilt u de afspraak dan 24 uur van tevoren afzeggen? Is de afspraak niet tijdig afgezegd (ongeacht de reden), of verschijnt u zonder bericht niet op de afspraak, dan brengen wij het consult bij u in rekening. U krijgt dan van ons een nota thuis gestuurd. Het wegblijftarief is vastgesteld op € 15,- per 10 minuten voor een consult en € 25,- voor een dubbel consult. Consulten bij onze praktijkondersteuner somatiek zijn vaak enkel en bij de praktijkondersteuner GGZ zijn het altijd dubbel consulten. Deze rekening wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed en dient u zelf te betalen.


Extra tijd 
Wilt u graag wat langer met de arts spreken of met meer personen komen, dan is het voor de planning belangrijk dit van tevoren door te geven.


Ziekenhuisopname
Helaas is de beschikbare tijd niet toereikend om u tijdens uw opname in het ziekenhuis te bezoeken. Wij stellen het op prijs als u of uw familie ons bij langdurige opnames op de hoogte houdt; wij ontvangen over het verloop van een opname meestal pas na ontslag een bericht van de specialist.


Praktijktijden 
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur (12.00-13.00 uur ivm lunchpauze/overleg alleen voor spoed).


Spreekuur
Het spreekuur kan alleen op afspraak worden bezocht. 
Als u dezelfde dag nog terecht wilt, bel dan zo vroeg mogelijk.
U bent natuurlijk ook aan de balie welkom om een afspraak te maken.


Huisbezoek
Het is natuurlijk altijd beter om te proberen naar de praktijk te komen, want daar zijn alle onderzoeks- en behandelmogelijkheden aanwezig. Maar bent u vanwege uw klachten toch niet in staat om naar de praktijk te komen, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om voor 10.00 uur een huisbezoek aan te vragen?


Telefonisch spreekuur
Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor korte vragen, adviezen en uitslagen van onderzoeken.
Het is belangrijk dat u altijd zelf belt naar de huisarts om een uitslag te bespreken. Ga er dus niet van uit dat u gebeld wordt bij afwijkende resultaten van bloed, röntgen etc.

 

Spreekuur POH-verslaving

André Slaats   Dinsdag   14.30 - 17.30 uur   Online    
Hannah van Disseldorp   Woensdag   8.00 - 12.00 uur   Het Huisartsenteam St. Willebrord   St. Willebrord
Hannah van Disseldorp   Woensdag   13.00 - 17.00 uur   Het Huisartsenteam Midzomerplein   Bosschenhoofd
André Slaats   Woensdag   13.00 - 17.00 uur   Het Huisartsenteam Markt   Etten-Leur


Wrattenspreekuur 
Maak voor het wrattenspreekuur een afspraak bij de assistente.
Het Huisartsenteam Maat / van Hooff Waarneming
Spoed (0165) 50 20 00 Praktijk (0165) 50 20 00
Adres Raadhuisplein 5
4741 AM Hoeven
Kaart
Huisarts(en) Y. Maat
L. van Hooff